Marii producători susţin că vânzările de carne de pui au crescut cu până la 20% în primele 9 luni. În primele nouă luni s-au vândut aproximativ 50.000 de tone. Marii producători autohtoni susţin că vânzările de carne de pui au crescut cu până la 20% în primele nouă luni din 2009, în principal datorită preţului accesibil pe care îl au produsele din acest segment, comparativ cu restul sortimentelor de carne, informează NewsIn.
Ioan Popa, directorul general al Transavia Grup, companie producătoare de carne de pasăre, a declarat că, după primele nouă luni din acest an, vânzările firmei au crescut cu 20%.
"În principal, lucrurile sunt corelate şi vindem ce producem, astfel că această creştere se datorează măririi capacităţilor de producţie, estimându-se cantitatea record de 50.000 de tone de carne de pasăre în 2009", a spus Ioan Popa.
De asemenea, directorul economic al Avicola Călăraşi, Traian Bulearcă, a declarat că vânzările companiei s-au majorat anul acesta cu 20%, punând acest aspect şi pe seama ponderii mari pe care o are în prezent carnea de pui în piaţă. "După intervalul ianuarie-septembrie putem spune că au crescut livrările cantitative de carne de pui cu circa 20%. Noi am mărit capacitatea de producţie, acesta fiind unul din motive, însă dacă oamenii nu ar fi dorit să cumpere, am fi rămas cu ele nevândute. După opinia mea, un motiv pentru care se vinde mai multă carne din acest sortiment este şi faptul că, în prezent, în piaţă se găseşte mai puţină carne de porc şi de vită", a spus Bulearcă.
În plus, acesta a precizat că, deşi producătorii ar dori să majoreze preţurile, ei nu o vor putea face anul acesta, deoarece piaţa nu ar suporta în acest moment o creştere a preţurilor.
Vânzările Agricola Bacău au crescut cu 10%
Preşedintele grupului Agricola Bacău, Grigore Horoi, a declarat că preţul mai mic al produselor din carne de pui, comparativ cu al celorlalte sortimente, precum şi orientarea cumpăratorilor către carnea albă, au majorat vânzările companiei după primele nouă luni cu circa 10%.
Citeste mai mult in Curierul National
Ioan Popa, directorul general al Transavia Grup, companie producătoare de carne de pasăre, a declarat că, după primele nouă luni din acest an, vânzările firmei au crescut cu 20%.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"În principal, lucrurile sunt corelate şi vindem ce producem, astfel că această creştere se datorează măririi capacităţilor de producţie, estimându-se cantitatea record de 50.000 de tone de carne de pasăre în 2009", a spus Ioan Popa.
De asemenea, directorul economic al Avicola Călăraşi, Traian Bulearcă, a declarat că vânzările companiei s-au majorat anul acesta cu 20%, punând acest aspect şi pe seama ponderii mari pe care o are în prezent carnea de pui în piaţă. "După intervalul ianuarie-septembrie putem spune că au crescut livrările cantitative de carne de pui cu circa 20%. Noi am mărit capacitatea de producţie, acesta fiind unul din motive, însă dacă oamenii nu ar fi dorit să cumpere, am fi rămas cu ele nevândute. După opinia mea, un motiv pentru care se vinde mai multă carne din acest sortiment este şi faptul că, în prezent, în piaţă se găseşte mai puţină carne de porc şi de vită", a spus Bulearcă.
În plus, acesta a precizat că, deşi producătorii ar dori să majoreze preţurile, ei nu o vor putea face anul acesta, deoarece piaţa nu ar suporta în acest moment o creştere a preţurilor.
Vânzările Agricola Bacău au crescut cu 10%
Preşedintele grupului Agricola Bacău, Grigore Horoi, a declarat că preţul mai mic al produselor din carne de pui, comparativ cu al celorlalte sortimente, precum şi orientarea cumpăratorilor către carnea albă, au majorat vânzările companiei după primele nouă luni cu circa 10%.
Citeste mai mult in Curierul National
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News