Un proiect interesant, care promovează produsele ecologice, a fost prezentat astăzi, la Timişoara, de către Asociaţia pentru Susţinerea unei Agriculturi Ţărăneşti. Cei care vor să mănânce produse naturale pot primi în fiecare săptămână un coş cu zarzavaturi produse fără niciun îngrăşământ chimic. Printre producători este şi Ioan Jivu din Belinţ, localitate recunoscută pentru tradiţia în legumicultură. Proiectul „Coşul de legume” s-a derulat şi anul trecut şi au fost 30 de consumatori care s-au abonat la acest serviciu, prestat săptămânal.
Citeste mai mult in Adevarul
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News