Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sa o spunem pe aia dreapta: nu e usor sa accesezi fonduri in agricultura!

sa-o-spunem-pe-aia-dreapta-nu-e-usor-sa-accesezi-fonduri-in-agricultura

Adrian Radulescu, fostul secretar de stat in Ministerul Agriculturii, a declarat joi ca cea mai mare "palma" pe care a luat-o in cazul problemei accesarii fondurilor UE a venit de la fiul sau care i-a marturist ca daca nu spunea ca este fiul sau nu ar fi reusit.


"Cea mai mare palma pe care am luat-o eu a fost de la fiul meu care a accesat un program, nu am vrut sa-l ajut deloc. L-am incurajat tot timpul. Intr-o dimineata cand mergeam la ferma cu el imi spune:

- Tata vreau sa iti spun ceva, dar te rog sa nu tipi la mine. Te rog eu frumos nu mai minti la televizor ca sa se acceseze fonduri, ca este frumos, ca se poate, pentru ca este foarte greu de accesat fonduri.
- De ce mai tata, ce probleme ai avut? Eu te-am trimis singur, ca sa vezi cum e.
- Pai tocmai de aceea nu am vrut sa iti spun. Sa stii ca daca nu spuneam de multe ori ca sunt fiul tau nu reuseam niciodata!"

A relatat Adrian Radulescu, deputat si presedintele Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice din Camera Deputatilor discutia pe care a avut-o cu fiul sau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


De asemenea, radulescu a atras atentia asupra conduitei angajatilor unor agentii din domeniul agricol care sunt ostili fermierilor.

"Vreau sa spun ca o parte, nu discutam despre toti, din cei care sunt de la APDRP, de la APIA, sunt dusmanii agricultorilor, sunt dusmanii Romaniei si dusmanii implementarii politicii agricole comune. Am avut sansa sa treaca prin mana mea oameni care in momentul cand s-au angajat erau in stare sa iti pupe mana ca la popa. Dupa trei sau patru ani se transforma in procurori, in politisti in oameni care fac tot efortul posibil si imposibil ca fermierul sa fie penalizat pe suprafata. Partea cea mai sadica este ca lasa fermierul sa acceseze programul, face platile si dupa 2 ani vine si il pune sa dea banii inapoi pentru ca o procedura a fost gresita. Dar cine a aprobat procedura, fermierul?"
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016