Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salariul minim brut in agricultura va fi de 3.000 lei

salariul-minim-brut-in-agricultura-va-fi-de-3000-lei

Pachetul "Sprijin Romania" are o valoarea totala de 17,3 miliarde de lei, unde aproximativ 52% provin din fonduri europene, iar 48% din fondurile bugetului de stat, a declarat Prim-ministrul, Nicolae Ciuca.


Beneficiarii masurilor destinate sectorului economic sunt IMM-urile, marii investitori, transportatorii si distribuitorii, investitiile publice in derulare. Programul de investitii pentru IMM-uri intra in vigoare de la data 1 iunie, moment ce ar trebui sa declanseze o crestere economica. Tot acest demers este in ajutorul dezvoltarii regionale. "300 de milioane de euro vor fi alocati pentru a sprijini IMM-urile care se confrunta cu dificultati din cauza efectelor generate de contextul regional. Va fi acordat un ajutor de pana la 400.000 de euro per firma pentru IMM-urile cu cheltuieli de peste 15% la utilitati. Programul intra in vigoare de la data de 1 iunie. Investitiile reprezinta motorul cresterii economice. Avem in vedere un buget de 200 de milioane de euro pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie. Vorbim de acordarea unui ajutor de stat pentru incurajarea investitiilor in valoare de peste un milion de euro, cu efect important de dezvoltare regionala, cu perspective de continuare. Programul intra in vigoare de la 1 mai", a precizat premierul.

Care sunt schimbarile pentru domeniul agricol?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Pentru procesarea produselor agricole in Romania vor fi alocati 200 de milioane de euro. Astfel, fermierii vor beneficia de o prima de 10% din valoare produselor procesate, incepand cu data de 1 iunie. 300 de milioane de euro se vor acorda pentru granturi, iar pana pe 30 iunie ar urma sa fie incheiate contractele de finantare. Ajutorul in agricultura si industria alimentara este plusat si de faptul ca salariul minim brut ar urma sa fie de 3.000 de lei, similar celui din sectorul constructiilor. Saptamana viitoare urmeaza sa fie aprobat in Parlament. "Capitalizam cu 100 de milioane de euro Casa de Comert 'Unirea', integrator de programe nationale in agricultura, de la data de 1 august, fonduri de la bugetul de stat", a adaugat premierul.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016