Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sarbu: Agricultorii vor primi la timp toate subventiile


Agricultorii vor primi la timp toate subventiile pro-mise si prevazute in buget, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa la Sibiu, ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Ilie Sarbu. “Sunt extrem de preocupat de ce se intampla cu subventiile, platile directe care au fost intarziate cu un an. Tot ce am prins in buget, toate tipurile de subventii vor fi platite. Facem eforturi extraordinare cu noua echipa de la Agentia de Plati in Agricultura, sa efectuam platile la timp. Nu pot sa mai accept intarzieri, explicatii”, a afirmat ministrul.
El i-a avertizat pe sefii directiilor agricole judetene care au platit mai putini bani pentru subventia de motorina ca vor fi demisi saptamana viitoare.

“În urma anchetei efectuate la Directia Agricola Timis am fost surprins. Cei de la Timis si din aproape toate judetele au decis in mod unilateral si nu au acordat decat 22 de lei, nu 39 de lei pe hectar de motorina. Acum va fi 39 de lei pe hectar. Sanctiunile vor urma oricum, prin schimbarea directorilor, saptamana viitoare”, a spus Sarbu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ministerul Agriculturii va avea bani pentru toate platile promise, chiar daca Guvernul va lua temporar, sub forma de imprumut, din visteria acestuia aproape doua miliarde de lei, a precizat ministrul. “La rectificarea bugetara, am convenit in guvern, cu domnul mi-nistru Pogea, ca vor fi luate doua miliarde sub forma de imprumut. Sunt bani disponibili. Pentru o perioada, la rectificare si pana in toamna, cand vine varful de plati la noi, se pot utiliza acesti bani”, a sustinut ministrul Ilie Sarbu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016