Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Satu Mare: Ministrul Agriculturii, Ilie Sîrbu, s-a întâlnit cu agricultorii sătmăreni


O sumedenie de probleme cu care se confruntă la ora actuală agricultorii sătmăreni au fost prezentate astăzi ministrului Agriculturii, Ilie Sîrbu, sosit la Satu Mare într-un “turneu” care a cuprins până în prezent 13 judeţe. Aproximativ 600 de agricultori sătmăreni, de la pomicultori, viticultori, crescători de vite şi bovine la oameni simpli, l-au aşteptat la discuţii pe ministrul, Ilie Sîrbu, în sala mare de şedinţe a Prefecturii.


Însoţit de prefectul judeţului Satu Mare, Radu Giurcă, şi de secretari din minister, Ilie Sîrbu, a precizat că întâlnirea are ca scop contactul direct cu agricultorii şi dialogul, după ce a constatat că aceştia au multe probleme pe care nu le ia nimeni în seamă. După ce a reamintit datoriile pe care le-a lăsat moştenire vechea guvernare, agricultorii au fost invitaţi să îşi spună păsurile. Unii au amintit de sutele de hectare de culturi din judeţ afectate de grindina care a căzut în zilele de 22 iunie-3 iulie. O bătrânică din satul Babţa a adus în discuţie problema celor 197 hectare de pădure pe care Direcţia Silvică nu le-a retrocedat. În apărarea sătenilor din Babţa a sărit consilierul judeţean, Mircea Govor, care a precizat că oamenii sunt purtaţi pe drumuri cu actele în mâini fără ca cineva să încerce măcar să le rezolve problemele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016