Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scadere dramatica a sprijinului cuplat acordat pentru lucerna

scadere-dramatica-a-sprijinului-cuplat-acordat-pentru-lucerna

Daca anul trecut, fermierii au primit 269,06 euro pentru fiecare hectar cultivat cu lucerna, in campania 2016, cuantumul a fost redus la 65 de euro pe hectar.


Surpriza neplacuta pentru fermierii care cultiva lucerna, dupa ce subventia acordata de APIA pentru aceasta cultura a fost dsrastic diminuata in campania pe 2016, fata de cea din anul precedent.
 
Astfel, daca in campania precedenta, fermierii au beneficiat de 269,06 euro platifi pentru fiecare hectar cu lucerna, zilele trecute au fost instiintati ca pentru campania aferenta anului 206, subventia a fost redusa la doar 65 de euro pe hectar.
 
Suma totala alocata acestei culturi in campania 2016 este de 22.379.500 de euro, astfel ca fermierii care au cultivat lucerna si au respectat conditiile privind folosirea semintelor certificate si au reusit si faca dovada ca au realizat anual o productie minima de 15 tone/ha masa verde sau 3,75 tone/ha fan incaseaza pentru Campania 2016 un cuantum de 65 euro pe hectar, care inseamna 289,4905 lei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata, pentru a beneficia de aceasta subventie, fermierii trebuie sa faca dovada ca au comercializat cel putin productia minima de 15 tone/ha masa verde sau 3,75 tone/ha fan pe baza contractului incheiat cu exploatatii de crestere a animalelor inscrise in RNE si a facturii fiscale de vanzare sau a filei/filelor din carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol, in cazul persoanelor fizice, sau au consumat cu animalele pe care le detin, inscrise in RNE, sau au stocat in vederea consumului cu acestea cel putin productia minima de 15 tone/ha masa verde sau 3,75 tone/ha fan obtinuti in ferma.
 
Verificarea eligibilititii se face pe baza consumurilor de furaje normate pe specii de animale, prevazute in anexa nr. 5, ai a dublului numarului mediu de animale din ferma pe perioada anului de cerere.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016