Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Schimbari in managementul Caussade Semences Est Europa


Incepand cu 15 iulie 2010, Adriana Sorescu s-a alaturat echipei Caussade Semences Est Europa ca director financiar, a comunicat, ieri, compania.
Potrivit sursei mentionate, Adriana Sorescu va coordona intreg departamentul financiar al companiei. Principalul sau obiectiv pe termen scurt vizeaza integrarea activitatilor reprezentantelor Caussaade Semences din Romania, Ungaria si Bulgaria iar pe termen lung Adriana va urmari consolidarea strategiei companiei prin optimizarea tuturor proceselor si implementarea unor noi proceduri.

Licentiata in ASE, Adriana si-a inceput cariera in domeniul finaciar in anul 2000 ca Accountant Assistant la compania Pioneer Hi-Bred Seeds Agro. In 2002 a fost promovata in functia de Junior Accountat, iar in 2003 a devenit Senior Accountant. In perioada 2000-2008 ca si Finance and Accountant Manager a fost implicata in coordonarea departamentului financiar al acestei companii.

Adriana Sorescu, Finance Manager Caussade Semences Est Europa: ” Pozitionarea Caussade Semences pe piata de seminte pentru culturi mari, trendul ascendent al vanzarilor pe parcursul ultimilor doi ani si cultura organizationala m-au ajutat in luarea deciziei de a ma alatura echipei Caussade Semences Est Europa. Experienta mea anterioara ma va ajuta sa-mi indeplinesc obiectivele si sa am o contributie importanta la cresterea companiei Caussade Semences Est Europa si la consolidarea pozitiei acesteia pe piata.”

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Stefan Gheorghita, Director General Caussade Semences Romania:” Ne bucuram sa o avem pe Adriana in echipa Caussade Semences. Experienta manageriala a Adrianei in domeniul financiar precum si o buna intelegere la nivel global al business-ului au recomandat-o pe Adriana ca fiind persoana potrivita pentru a prelua functia de Director Finaciar.”

Mihai Stan, director comercial pe probleme externe la Caussade Semences Est Europa
Mihai Stan s-a alaturat echipei Caussade Semences Est Europa la inceputul lunii august, preluand responsabilitatea administrarii operatiunilor comerciale externe si implementarea strategiei comerciale a grupului Caussade Semences pe pietele din Romania, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova.

Mihai Stan are o experienta de peste 11 ani in marketing si vanzari, castigata in companii multinationale precum Monsanto si Pionner Hi-Bred Seeds Agro. Ultima pozitie detinuta inainte de a se alatura companiei Caussade Semences Est Europa fiind cea de Production Manager Romania si Bulgaria din cadrul companiei Pioneer Hi-Bred Seeds Agro. Anterior, Mihai a detinut pozitia de Product Manager for Seed and Traits Romania si Bulgaria din cadrul companiei Monsanto.

Definindu-si obiectivele, Mihai Stan, Director Comercial Caussade Semences Est Europa a declarat: “In perioada 2010-2011, alaturi de echipa Caussade Semences Est Europa, prioritatile vor fi de dezvoltare a portofoliului de produse spre comercializare in Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova dar si formarea si dezvoltarea echipei de vanzari din cele trei tari. Impreuna cu intreaga echipa comerciala a Caussade Semences Est Europa, ne vom concentra eforturile pe crearea unor noi dimensiuni a business-ului avand in vedere cresterea performantei cat si eficientizarea activitatii companiei prin integrarea celor 2 reprezentante.”

Stefan Gheorghita, Director General Caussade Semences Est Europa: “Clientii ne-au demonstrat ca pe langa procesul de vanzare, au nevoie din ce in ce mai mult de consultanta si servicii post-vanzare. Marirea echipei de management, prin Mihai Stan- Director Comercial, Natalia Albu- Director Tehnic si Adriana Sorescu- Director Financiar, dar si viitoarele pozitii la nivel de upper si middle management ne vor ajuta sa indeplinim acest obiectiv. Modificarile structurale si formarea noii echipe va aduce un suflu nou, in contextul actual al pietei si va ajuta la consolidarea imaginii Caussade Semences Est Europa pe termen lung.”

Puternic ancorata in lumea agricola Groupe Caussade Semences este o companie multinationala de origine franceza care amelioreaza, multiplica, proceseaza si comercializeaza seminte pentru cultura mare si plate furajere. Portofoliu este unul foarte generos numarand 23 de specii de cultura. Genetica Groupe Caussade Semences se comercializeaza in peste 34 de tari de pe toate continentele lumii. Caussade Semences Est Europa SRL este subsidiara din Romania a Groupe Caussade Semences, incepand cu 1 ianuarie 2009.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016