Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Schimbarile in fiscalitate anuntate de actualul Guvern vor afecta pietele agroalimentare

schimbarile-in-fiscalitate-anuntate-de-actualul-guvern-vor-afecta-pietele-agroalimentare

Premierul Victor Ponta a declarat ca va anunta, luni, masurile pe care Guvernul intentioneaza sa le aplice dupa 1 august, precum plata TVA doar la momentul incasarii facturii pentru sume in cuantum de pana la 500.000 euro, conditia fiind ca platile sa fie efectuate prin banca.


"Speram ca, luni, sa putem anunta ca plata TVA la facturi de pana la 500.000 de euro sa se faca doar la incasare, cu conditia ca aceste plati sa se faca prin banca, nu cash, deoarece altfel s-ar incuraja piata neagra", a spus Ponta la RTV.

El a aratat ca masura trebuie agreata si de Fondul Monetar International pentru a fi aplicata.

TVA diferentiat pentru panificatie


Ministerul Agriculturii intentioneaza sa aplice un nivel redus al TVA la produsele de morarit si panificatie incepand din aceasta toamna, urmand ca din 2013 acelasi nivel scazut sa se aplice si pentru celelalte produse alimentare, a declarat astazi Daniel Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Ne dorim ca TVA sa fie diminuata in cazul produselor de panificatie cat mai repede, in septembrie sau octombrie, urmand ca din 2013 sa se aplice si pentru celelalte produse alimentare. Am depus un set de masuri la Ministerul Finantelor pentru reducerea evaziunii fiscale in agricultura, iar acum asteptam negocierile care vor avea loc atat atat cu MFP, cat si cu Fondul Monetar International si Banca Mondiala, ca sa vedem exact unde suntem", a declarat secretarul de stat.

Sectorul de irigatii va fi refacut cu fonduri europene


Romania ar putea beneficia in viitorul cadru bugetar european 2014-2020 de fonduri pentru sectorul de irigatii, fondurile necesare fiind de 400 milioane euro.

"Incercam, din 2014, sa avem acces la un program special dedicat sectorului de irigatii. Am identificat ca fara un sector de iriga?ii competitiv nu putem vorbi de o agricultura competitiva. Este vorba de 800.000 de hectare, fondurile ncesare fiind de 400 milioane euro", a explicat ministrul agriculturii, Daniel Constantin.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016