Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Sectorul vinicol din Valencia, afectat de criză. În România, piaţa vinurilor este afectată de BFL-uri, celebrele vinuri la PET.
Membrii cooperativelor agricole din Requena şi a altor organizaţii agrare au ieşit astăzi în stradă, pentru a cere Guvernului spaniol măsuri ferme pentru a combate criza din sectorul vinicol. Agricultorii au cerut un ajutor minim care să le garanteze activitatea în cazul în care sunt afectaţi de aversităti pe care nu le pot controla, scrie Adevărul.
Regiunea Valencia este renumită pentru vinurile albe de Alto Turia sau Serrania, sau pentru cele rosii din Requena, Utiel sau Campo de Lliria.
Şi în România viticultorii se plâng că nu își mai pot vinde produsele din cauza aşa numitelor BFL (băuturi fermentate liniștit) și a importurilor masive de vin, a declarat președintele Sindicatului Național al Agricultorilor și Proprietarilor, Ginu Toma, pentru NewsIn.
Potrivit Agrostar, România este singura ţară din Uniunea Europeană care mai permite producerea şi comercializarea de băuturi fermentate liniştit, fabricate din alcool etilic şi arome artificiale.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Reprezentanţii AGROSTAR spun că ar fi trebuit să fie interzisă comercializarea acestor "bombe" începând cu data de 1 ianuarie 2007, când România a intrat în UE, dar aceste măsuri nu au fost luate. Din contră, prin blocarea modificării Ordinului 142 s-a acordat agenţilor comerciali un răgaz de un an în care au produs 4,3 milioane de hectolitri de "cocteil chimic". BNS cere interzicerea producerii băuturilor alcoolice fermentate nedistilate şi a băuturilor intermediare sau măcar accizarea băuturilor de acest fel, dacă se consideră că menţinerea lor este vitală pentru România.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura