Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sectorul vinicol din Valencia, afectat de criză. În România, piaţa vinurilor este afectată de BFL-uri, celebrele vinuri la PET.


Membrii cooperativelor agricole din Requena şi a altor organizaţii agrare au ieşit astăzi în stradă, pentru a cere Guvernului spaniol măsuri ferme pentru a combate criza din sectorul vinicol. Agricultorii au cerut un ajutor minim care să le garanteze activitatea în cazul în care sunt afectaţi de aversităti pe care nu le pot controla, scrie Adevărul.

Regiunea Valencia este renumită pentru vinurile albe de Alto Turia sau Serrania, sau pentru cele rosii din Requena, Utiel sau Campo de Lliria.

Şi în România viticultorii se plâng că nu își mai pot vinde produsele din cauza aşa numitelor BFL (băuturi fermentate liniștit) și a importurilor masive de vin, a declarat președintele Sindicatului Național al Agricultorilor și Proprietarilor, Ginu Toma, pentru NewsIn.

Potrivit Agrostar, România este singura ţară din Uniunea Europeană care mai permite producerea şi comercializarea de băuturi fermentate liniştit, fabricate din alcool etilic şi arome artificiale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Reprezentanţii AGROSTAR spun că ar fi trebuit să fie interzisă comercializarea acestor "bombe" începând cu data de 1 ianuarie 2007, când România a intrat în UE, dar aceste măsuri nu au fost luate. Din contră, prin blocarea modificării Ordinului 142 s-a acordat agenţilor comerciali un răgaz de un an în care au produs 4,3 milioane de hectolitri de "cocteil chimic". BNS cere interzicerea producerii băuturilor alcoolice fermentate nedistilate şi a băuturilor intermediare sau măcar accizarea băuturilor de acest fel, dacă se consideră că menţinerea lor este vitală pentru România.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016