Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful MADR ii indeamna pe fermieri sa se asocieze pentru a-si putea vinde marfa in marile magazine

seful-madr-ii-indeamna-pe-fermieri-sa-se-asocieze-pentru-a-si-putea-vinde-marfa-in-marile-magazine

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a participat zilele trecute la o dezbatere pe tema Legii 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare.


In opinia ministrului Achim Irimescu, imbunatatirea cadrului normativ existent va avea un efect benefic asupra conditiilor de comercializare a produselor romanesti, diversificand oferta de produse agroalimentare provenite direct de la producatorii autohtoni si contribuind astfel la cresterea consumului de produse romanesti, fapt ce va influenţa pozitiv atat productia, cat si calitatea produselor agroalimentare din Romania.
 
„Producatorii din Romania vor fi avantajaţi prin aceasta lege sub aspectul desfacerii productiei proprii, aceasta avand un impact pozitiv inclusiv asupra gestionarii materiilor prime din sectorul vegetal şi zootehnic care, valorificate fiind de agentii economici locali, vor duce la scaderea exporturilor de materii prime si totodata la diminuarea importurilor de produse alimentare finite”, a afirmat ministrul Achim Irimescu.
 
Ministrul a punctat insa un aspect esential privind aplicarea acestei legi, si anume necesitatea asocierii micilor producatori pentru a putea livra in hipermarketuri cantitatile pe care aceste retele le solicita.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„E nevoie de productie constanta si de aceea, producatorii trebuie sa faca acest pas, spre asociere. In comun pot valorifica mult mai bine marfa pe care o produc”, a adaugat ministrul prezent la dezbaterea de la Parlament.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016