Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semanatoarea pneumatica SPP-6FS (video)


Semănătoarea pneumatică de precizie de tip SPP este destinată semănatului plantelor în cuiburi, bob cu bob, la o distanţă anumită între ele. Setul de discuri distribuitoare permite semănatul porumbului, floarea soarelui, mazăre şi alte culturi cu seminţe asemănătoare după formă şi dimensiuni, în rînduri cu distanţa ître ele de 40-70cm.
Semănătorile de tip SPP/FS sunt utilate cu dispozitiv pentru încorporarea în sol a seminţelor concomitent cu îngrăşămintele.

Avantajele pe care le oferă semănătorile:

1. La conecterea APP este pus în mişcare exhausterul care crează presiunea în vid transmisă prin furtunele de presiune joasă la camera de presiune în vid a aparatului de însămînţare. Datorită vacumului, seminţele, aflate în camera de alimentare se atrag la orificiile discurilor de însămînţare. În timpul deplasării semănătorii discurile se rotesc, transportînd seminţele la organul de încorporare în sol. Seminţele prinse de disc, trec paralel cu regulatorul care înlătură surplusul de boabe lăsînd doar cîte un bob la fiecare orificiu al discului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

2. Odată cu introducerea în sol a seminţelor bob cu bob, este posibilă şi încorporarea îngrăşămintelor minerale printr-un dispozitiv ce permite reglarea cantităţii de îngrăşămînt în dependenţă de cantitatea necesară administrată la hectar şi de tipul îngrăşămintului.

3. În scopul măririi rezistenţei sistemului de transmisie la dispozitivul de întroducere a îngrăşămintelor şi la cel de încorporare a seminţelor în sol, roţile-lanţ şi lanţurile precedente au fost înlocuite cu altele forţate.

4.Pentru micşorarea lucrului manual la dispozitivele de marcare a fost adăugat sistemul hidraulic.

5. La cererea clientului semănătorile de tip SPP pot fi echipate cu dispozitiv de control al însămînţării. Acest dipozitiv este destinat pentru culegerea, prelucrarea şi prezentarea pe tabloul informativ a datelor privind indicatorii curenţi ai consumului de material semincer la o unitate de cale parcursă, de asemenea pentru stocarea informaţiei privind caracteristicile de însămînţare a cîmpului.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016