Inspectorii sanitar-veterinari recomanda cetatenilor sa cumpere produse traditionale numai din locuri autorizate. Astfel, in cazul carnii de miel trebuie verificat la vânzator daca acesta are un certificat de sanatate veterinara si daca pe carne exista stampila care atesta controlul animalului. Se recomanda a nu se cumpara carne sacrificata în gospodarii. Inspectorii sanitari-veterinari atrag atentia ca nu trebuie achizitionata carne daca aceasta este expusa într-un loc cu temperaturi ridicate.
La oua trebuie verificata data de pe ele, iar produsele din lapte trebuie sa fie etichetate si sa contina informatii despre identitatea producatorului si data producerii. Cozonacii, produsele de panificatie, legumele de sezon trebuie cumparate tot din locuri amenajate si autorizate. Inspectorii sanitar-veterinari sfatuiesc a se evita magazinele mici care au expuse, în acelasi loc, atât marfuri alimentare, cât si nealimentare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
La oua trebuie verificata data de pe ele, iar produsele din lapte trebuie sa fie etichetate si sa contina informatii despre identitatea producatorului si data producerii. Cozonacii, produsele de panificatie, legumele de sezon trebuie cumparate tot din locuri amenajate si autorizate. Inspectorii sanitar-veterinari sfatuiesc a se evita magazinele mici care au expuse, în acelasi loc, atât marfuri alimentare, cât si nealimentare.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News