Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si-a salvat recoltele de furia apelor, cu ajutorul fondurilor europene (VIDEO)

Tags: video

In aceasta vara torida, presarata cu vijelii si ploi torentiale, agricultorii romani au pierdut pana la jumatate din recolta de grau. A plouat prea mult, chiar in perioada de seceris. Au iesit mai bine doar cei care au apucat sa stranga macar o parte din recolta. Este si cazul unui fermier din Ialomita, care si-a cumparat utilaje performante cu bani europeni.

Carol Costandache se considera norocos, pentru ca a obtinut 4,5 tone de grau la hectar, datorita unei combine cu o mansa ca de avion, GPS si calculator de bord. Marea ei calitate este, insa, productivitatea.


Ca sa ai ce recolta, trebuie intai sa ari, iar pentru asta fermierul nostru si-a luat un tractor de 250 de cai putere. Face intr-o zi cat 12 - 13 utilaje vechi, spune el.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

A mai cumparat un tractor ceva mai mic, un echipament pentru recoltat porumb si doua remorci noi. Totul a costat 440.000 de euro, din care 55% i-a primit de la Fondul European pentru Dezvoltare Rurala. Banii europeni vin, insa, dupa ce cumperi utilajele, asa ca ai nevoie intai de un imprumut.

Carol Costandache se gandeste deja sa mai obtina o finantare europeana pentru alte utilaje.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016