Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sindicalistii din chimie: Liberalizarea pretului gazelor va lasa agricultura din Romania in situatia sa importe in intregime cantitatile de ingrasaminte


Sindicalistii din industria chimica sunt ingrijorati de noua solicitare a FMI de a se liberaliza preţul gazelor naturale pe piaţa internă şi constată că încă o dată, această instituţie financiară doreşte distrugerea industriei chimice din România! Liberalizarea pieţei gazelor va avea ca efect creşterea tarifelor prin impunerea unor politici de monopol asupra preţului gazelor naturale, de către firmele existente pe piaţă, majoritatea fiind societăţi multinaţionale, precizeaza un comunicat al Federaţiei Sindicatelor Libere din Chimie şi Petrochimie remis RECOLTA.

În acest context, întreprinderile din industria chimică se vor găsi în situaţia să-şi oprească producţia, iar prima consecinţă va fi disponibilizarea a mii de lucrători, lăsând agricultura din România în situaţia să importe în întregime cantităţile necesare de îngrăşăminte chimice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Federaţia Sindicatelor Libere din Chimie şi Petrochimie atrage atenţia Guvernului României că aplicând cerinţele FMI va lovi în mii de locuri de muncă atât ale celor care lucrează nemijlocit în industria chimică cât şi în industriile conexe şi, nu în ultimul rând, în capitalul românesc care a investit în această zonă economică.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016