In celelalte tari in care compania este prezenta, Smithfield are deja cea mai mare parte a fermelor in acest sistem de parteneriat. Potrivit lui Gregory Schmidt, directorul de operatiuni al companiei, localnicii vor fi proprietarii acestor ferme, ceea ce le asigura o sursa de venit constanta.
Programul de punere in functiune a celor trei ferme are in vedere si depunerea dosarelor de finantare din fonduri europene a altor trei proiecte similare si elaborarea studiilor de prefezabilitate pentru infiintarea altor 30 de ferme in cooperare cu producatorii particulari.
De asemenea, Smithfield Ferme se sprijina si pe sustinerea financiara a companiei-mama, grupul american Smithfield Foods, cel mai mare procesator si producator de carne de porc din lume. Pentru 2009, compania mai planuieste sa isi mareasca capacitatea de productie pe care o are in Romania prin punerea in functiune a unei ferme de scroafe, o investitie greenfield in valoare de 20 de milioane de euro finalizata si autorizata in 2008.
Citeste mai mult in Business Magazin
Programul de punere in functiune a celor trei ferme are in vedere si depunerea dosarelor de finantare din fonduri europene a altor trei proiecte similare si elaborarea studiilor de prefezabilitate pentru infiintarea altor 30 de ferme in cooperare cu producatorii particulari.
De asemenea, Smithfield Ferme se sprijina si pe sustinerea financiara a companiei-mama, grupul american Smithfield Foods, cel mai mare procesator si producator de carne de porc din lume. Pentru 2009, compania mai planuieste sa isi mareasca capacitatea de productie pe care o are in Romania prin punerea in functiune a unei ferme de scroafe, o investitie greenfield in valoare de 20 de milioane de euro finalizata si autorizata in 2008.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Business Magazin
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News