Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Spalare de bani, fals si evaziune de miliarde la Semrom Moldova


Una din marile fraude ale ultimilor ani a fost dovedita de instantele din Bacau dupa un lung sir de procese.
Dosarul “Semrom Moldova”, in care inculpati sunt doi fosti directori ai societatii, Costica Blagan si Costica Rusei, include un prejudiciu de peste 140 de miliarde de lei.

Impreuna cu cei doi mai sunt invinuiti cativa actionari si casierul societatii din Bacau. Ei sunt acuzati si trimisi in judecata la Tribunalul Bacau pentru infractiuni grave precum: delapidare, spalare de bani, evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

Infractiunile au fost anchetate si de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin structura DIICOT. Potrivit rechizitoriului procurorilor prin care au fost trimisi in judecata la Tribunalul Bacau, opt angajati, in frunte cu Blagan si Rusei, sunt acuzati ca in perioada de dupa privatizare au vandut ilegal active de 83 miliarde de lei vechi, au facut plati nejustificate si ridicari de numerar din casieria societatii de alte zeci de miliarde lei vechi, fara documente, catre anumite persoane, folosindu-se de acte false.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Directorii Blagan si Rusei mai sunt acuzati si de faptul ca au intocmit si folosit documente false pentru obtinerea de credite bancare ori pentru achitarea unor debite create fictiv, tot de ei.

In plus, la dosar exista probe ca acestia au achizitionat fraudulos actiunile fostei societati de producere a semintelor.

Citeste mai mult in Gardianul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton