Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

"Spaniolii ocupă locurile de muncă ale românilor". Criza ii aduce pe spanioli la munca in agricultura, in locul romanilor.


În multe dintre locurile de muncă din agricultură, ocupate anii trecuţi de africani şi de români, lucrează anul acesta spaniolii.
„Guvernul central ar trebui să-şi ceară scuze pentru politica sa de emigrare”, publică ziarul „ABC”. Fernández-Lasquetty, responsabilul regional pentru imigraţie a declarat într-o conferinţă de presă că nu înţelege politica guvernului socialist în ceea ce priveşte imigraţia. Dacă în trecut s-a impus prin lozinca „acte în regulă pentru toţi”, acum partidul nu dă niciun răspuns în legătură cu moratoriul impus acum doi ani românilor şi bulgarilor.

„Se măreşte tensiunea în câmpul andaluz”, titrează „El Pais”. Criza economică a dus la apariţia multor nemulţumiri în rândul persoanelor care muncesc în agricultură în Andaluzia. În acest an, locurile de muncă în care erau angajaţi în anii trecuţi imigranţii sunt ocupate de spanioli. Astfel, sute de cetăţeni proveniţi din Africa sau România umblă pe străzile oraşelor din sudul Spaniei, fără loc de muncă, în speranţa că vor putea lucra măcar o zi.

„Aproape două miliarde de persoane muncesc în alte ţări decât cele de baştină”, informează „El Diario de los Negocios”. Un reportaj realizat prin mai multe ţări ale lumii arată cum emigrează cetăţenii pentru a căuta un loc de muncă mai bine plătit. Emigranţii lasă în urmă o ţară care, puţin câte puţin, rămâne fără muncitori. Publicaţia spaniolă publică şi o hartă globală a valurilor migratorii din ultimii ani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016