Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sprijin la rambursarea ratelor pentru agricultorii care au contractat credite pentru investitii

Producătorii agricoli beneficiari ai creditelor acordate în condiţiile Legii nr.231/2005 privind stimularea investiţiilor în agricultură, industrie alimentară, silvicultură, piscicultură, precum şi în activităţi nonagricole pot beneficia de granturi substanţiale la rambursarea ratelor, în baza unei hotărâri adoptate de.

Nivelul granturilor pentru sumele de rambursat poate fi de până la 50% din volumul creditului acordat, diferenţiat în funcţie de tipul proiectului de investiţii aprobat anual prin ordin al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cele mai mari granturi (50%) vor fi aplicate în cazul creditelor contractate pentru achiziţionarea de tractoare agricole noi şi achiziţionarea de material biologic pentru o singură populare a fermelor. Agricultorii care au contractat credite pentru investiţii în depozite pentru cereale şi oleaginoase vor beneficia de granturi de 30% ale sumelor de rambursat, iar în cazul creditelor contractate pentru achiziţionarea de maşini şi utilaje agricole pentru ferme vegetale şi zootehnice granturile vor fi de 25%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton