Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sprijin pentru plata facturilor. Mesaj important de la ministrul Marcel Bolos

sprijin-pentru-plata-facturilor-mesaj-important-de-la-ministrul-marcel-bolos

Pana la acest moment, peste 2 milioane de locuinte au primit cardurile de energie pe care vor primi sprijinul pentru plata facturilor. In acest sens, peste 500.000 de plati au fost deja efectuate.


Conform unui anunt publicat de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, 2.110.134 de carduri de energie au ajuns la beneficiari. Ulterior, numarul lor va creste pe masura ce se solutioneaza anchetele sociale.
 
Aproximativ 4 milioane de romani beneficiaza de sprijinul pentru plata facturilor. Bugetul total al programului este de 2,8 miliarde de lei, ajutorul acordandu-se in doua transe a cate 700 lei fiecare. De asemenea, acesta poate fi folosit pentru plata urmatoarelor servicii/produse: electricitate, gaz, energie termica in sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, pacura, paleti si alte materiale de incalzire.
 
In perioada 20 februarie - 16 martie 2023, romanii vulnerabili au utilizat 155 milioane de lei pentru plata facturilor la utilitati, prin intermediul cardurilor de energie, potrivit datelor publicate de MIPE.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
"La mai putin de o luna de la startul utilizarii cardurilor pentru energie, mai mult de jumatate de milion de familii au folosit banii pusi la dispozitie din fonduri europene pentru a-si achita facturile. Beneficiarii au la dispozitie trei metode de plata, pentru a achita repede si simplu facturile la energie. Sunt 9.000 factori postali si agenti postali cu aparate optice pentru scanat documente, la care se pot plati facturile.
 
De asemenea, a crescut numarul celor care achita online, fata de primele zile de utilizare a aplicatiei. Avem deja 88.000 astfel de plati. Am incercat, impreuna cu Posta Romana, sa punem la dispozitia beneficiarilor toate informatiile necesare pentru a-i sprijini pe parcursul implementarii programului, iar pentru situatiile punctuale acestia primesc ajutor prin call center-ul dedicat 0319966", a precizat ministrul Marcel Bolos.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016