Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sprijinul pentru lapte poate fi solicitat până pe 15 februarie


Fermierii doljeni mai au la dispoziţie trei săptămâni pentru a solicita „Ajutorul acordat pentru producătorii de lapte de vacă din zonele defavorizate“. Termenul de depunere a cererilor s-a prelungit până pe 15 februarie. Potrivit legislaţiei în vigoare, anul acesta, sprijinul pentru producătorii de lapte din zonele defavorizate poate ajunge până la 250 de euro pentru fiecare vacă de lapte pe care o au în curte.
„Până pe 21 ianuarie, când a fost termenul iniţial de depunere a solicitărilor, au fost depuse 307 cereri pentru 1.065 de capete de vaci de lapte“, a declarat Veronica Cocoşilă, şefa Serviciului Ajutoare de Stat şi Măsuri de Piaţă din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Dolj, pentru Gazeta de Sud.

Persoanele fizice care au făcut cerere de plată în prima sau a doua etapă de depunere şi nu s-au autorizat potrivit OUG nr. 44/2008 cu modificările ulterioare nu trebuie să depună o nouă cerere. Cererea iniţială va fi reverificată şi acceptată la plată cu respectarea condiţiilor de eligibilitate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Conform legislaţiei în vigoare, beneficiarii acestui sprijin sunt crescători de vaci de lapte, persoane fizice şi/sau juridice deţinătoare de cotă de lapte. Efectivul de vaci de lapte pentru care se solicită ajutor financiar, care trebuie să fie între două şi maximum 15 capete, trebuie să fie înscris în Registrul Naţional al Exploataţiilor şi să fie menţinut pe perioada derulării schemei. În plus, exploataţiile trebuie să fie localizate în zonele defavorizate stabilite prin Anexa 4A din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR).
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016