Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Statul vrea sa umfle bugetul cu impozitul pe veniturile obtinute din activitati agricole
Proiectul de buget intocmit de Guvern prevede incasari in crestere si din profiturile bancilor, din accize, taxe, drepturi de autor si TVA, premiera pentru un proiect de buget fiind veniturile din impozitarea activitatilor agricole, care ar putea creste de peste 1000 de ori fata de anul precedent, informe.
Impozitarea veniturile obtinute din activitati agricole va spori bugetul de stat cu 50 de milioane de lei in 2009, dupa ce anul trecut doar 500.000 de lei din totalul veniturilor statului, potrivit datelor preliminare, au provenit din impozitarea veniturilor din activitati agricole.
Propunerea impozitarii acestor venituri dateaza din 2007, cand fostul ministru al Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a inclus-o in proiectul de ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului fiscal. La acea data, presedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, Viorel Matei, declara:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Este o aberatie sa impozitezi venitul. Suntem de acord cu impozitarea, poate sa fie aplicata si cota unica de 16%, dar sa fie impozitat profitul. Agricultorul poate obtine venituri mari, sa zicem ca ia 10 miliarde de lei vechi din vanzarea unor produse, dar cheltuielile sunt de opt miliarde si el plateste un impozit, de fapt, foarte mare
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News