Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stephane Batoux este, incepand de astazi, director al Danone Romania


Danone Romania are, incepand de astazi, un nou director general in persoana lui Stephane Batoux. Acesta il inlocuieste pe Jacques Ponty, fostul director general Danone pentru Europa de sud-est, care isi va continua cariera in cadrul diviziei de ape minerale a Grupului Danone, in China.

Stephane Batoux face parte din companie inca din anul 1999, fiind promovat in structurile de achizitii, ajungand sa ocupa pozitia de director de achizitii pentru Danone Franta. Ulterior, a primit responsabilitatea de a coordona achizitiile diviziei de lactate a grupului, la nivel mondial. Incepand cu anul 2004, Stephane Batoux a condus departamentul operational din cadrul Danone Rusia si a detinut pozitia de director general al Danone Ucraina.
Pe piata locala, unul dintre obiectivele noului director general al Danone Romania, este reducerea decalajul intre consumul anual pe cap de locuitor de 6 kg in Romania si cel de 30 kg pe cap de locuitor, inregistrat in Europa de Vest.

Noul director general pentru Romania si tarile din zona Adriaticii, Stephane Batoux, are 44 de ani si este francez. Acesta este licentiat in stiinte economice la Universitatea engleza din Kent, a obtinut titlul de MBA la Inalta Scoala de Comert din Bordeaux, iar cariera si-a inceput-o in 1989, in cadrul echipei de achizitii a grupului farmaceutic francez Fournier.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Compania Danone PDPA Romania face parte din Grupul Danone, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand primul loc in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul al doilea in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate.

Grupul Danone a inregistrat in 2007 vanzari de peste 15 miliarde euro. Danone Romania a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 367 milioane RON, cu 20% mai mult fata de anul precedent.

Compania are in prezent peste 700 de angajati si un portofoliu ce depăşeşte 60 de referinţe de produs, principalele marci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Frutmania, Cremosso, Danette, Casa Buna si gama traditionala: Danone Sana, Danone Smantana si Danone Lapte Proaspat. In 2008, Danone a intrat pe un nou segment de piata, cu nectarul Danfruit.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016