Asociaţia Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman şi Creatorii de pâine lansează un nou proiect cu preparate culinare tradiţionale româneşti, începând din acest weekend la Târgul Ţăranului, care are loc la ARK Bursa Mărfurilor în Bucureşti. "Bucătăria lui Moromete" continua celelalte două proiecte culinare "Ciorbăria la Anuţa" (2009) şi "La ciorbărie cu Cătălin şi nea Ştefan" (2010).
Astfel, vizitatorii târgului vor putea degusta ciorbe de multe şi gustoase feluri, ciorbă de găină, tocană haiducească, ghiveci măcelăresc, supa moşieresei, ciorbă de porc cu tarhon, gulaş de picioci. La acestea se adaugă pâine de casă, baghetă cu nuci sau măsline, pâine neagră mică, plăcinţi în crustă cu amestecuri de legume, pâine cu susan.
"Târgul Ţăranului fără mâncare gatita, românească este sărac, iar bucătăria românească e atât de bogată. Avem bucate gustoase la târg, cârnaţi, brânzeturi, murături, zacuşti, le adunăm pe toate într-un loc care este locul de întâlnire al familiei. Este locul de întâlnire al noului cu vechiul, cu tradiţiile uitate, în mijlocul oraşului", potrivit Creatorilor de pâine.
citeste mai mult in evenimentul zilei
Astfel, vizitatorii târgului vor putea degusta ciorbe de multe şi gustoase feluri, ciorbă de găină, tocană haiducească, ghiveci măcelăresc, supa moşieresei, ciorbă de porc cu tarhon, gulaş de picioci. La acestea se adaugă pâine de casă, baghetă cu nuci sau măsline, pâine neagră mică, plăcinţi în crustă cu amestecuri de legume, pâine cu susan.
"Târgul Ţăranului fără mâncare gatita, românească este sărac, iar bucătăria românească e atât de bogată. Avem bucate gustoase la târg, cârnaţi, brânzeturi, murături, zacuşti, le adunăm pe toate într-un loc care este locul de întâlnire al familiei. Este locul de întâlnire al noului cu vechiul, cu tradiţiile uitate, în mijlocul oraşului", potrivit Creatorilor de pâine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
citeste mai mult in evenimentul zilei
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News