Piaţa vinului se află în plină dezvoltare, iar consumatorii acestui produs sunt tot mai educaţi şi mai dornici să cunoască acest domeniu. De asemenea, producătorii şi cunoscătorii de vin organizează din ce în ce mai multe evenimente şi degustări, în vederea promovării acestei licori şi a educării consumatorilor.
Pregătirea sticlei
Degustarea nu poate fi făcută oricum, având anumite etape şi fiind necesare diverse accesorii. Procedeul începe odată cu pregătirea sticlei, mai exact cu desfacerea ca-pi-şonului de dop, care poate fi dotat cu un fir de detaşare. În absenţa acestuia, se utilizează cuţitaşul ataşat la tirbuşon, ne-a explicat Sergiu Nedelea, preşedintele Federaţiei Somelierilor din România.
citetse mai mult pe bursa.ro
Pregătirea sticlei
Degustarea nu poate fi făcută oricum, având anumite etape şi fiind necesare diverse accesorii. Procedeul începe odată cu pregătirea sticlei, mai exact cu desfacerea ca-pi-şonului de dop, care poate fi dotat cu un fir de detaşare. În absenţa acestuia, se utilizează cuţitaşul ataşat la tirbuşon, ne-a explicat Sergiu Nedelea, preşedintele Federaţiei Somelierilor din România.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
citetse mai mult pe bursa.ro
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News