Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targ de produse ecologice la Muzeul Satului. Mierea de maracine si mierea de zmeura, vedetele apicultorilor.


Bio Romania va organiza un targ cu produse ecologice la Muzeul Satului din Bucuresti. Mierea de maracine, mierea de albastrele si mierea de zmeura se numara printre vedetele acestei editii.
SC Tremot Dobre si Fiii, cunoscut deja pt mierea de albastrele, de mana, de maracine, dar si pentru sucurile naturale din fructe de padure, mure, catina sau macese.

Stupina Onea vine cu ulcele de miere, un cadou ideal atat pt copii dar si pt cei mari, plus produsele din miere si cu miere obisnuite.

Stupina Tivadar aduce mierea de zmeura, un produs destul de greu de obtinut si destul de rar, alaturi de mierea de salcam, tei, menta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Stupina Szasz Ilyes aduce mierea de pasune montana, cu arome nemaiintalnite la alte produse, dar si cu lumanarile si ornamentele din ceara naturala.

Asociatia Valea Asaului va asteapta cu cascaval, branza framantata, unt si branza dulce, toate bine venite pentru prepararea bunatatilor de Craciun.

Shalom Bio Food va aduce, ca de obicei, faina minune, din grau ecologi,c si va invata sa va faceti paine acasa. Tot Shalom va aduce biscuiti ecologici cu seminte de in, susan, dovleac, floarea soarelui, alune si savuroasele mere ecologice romanesti din soiul Florina.

Natura Land va fi prezenta cu zahar brun si paste fainose, multe sortimente din orez expandat, lapte de soia si multe alte bunatati.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016