Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul de Produse Traditionale si Ecologice, a treia editie, deschis de astazi pana duminica in Piata Crangasi


Seria Targurilor de Produse Traditionale si Ecologice, organizate in fiecare week-end in Complexul Agroalimentar Crangasi, continua, astazi fiind deschisa oficial cea de a treia editie. Pentru bucurestenii din Sectorul 6, ca dealtfel pentru toti cei interesati de “bunatatile” traditionale, organizatorii au pregatit o serie de surprize care sa mentina treaz interesul vizitatorilor pe toata durata targului (05-08.08). Acestia vor putea sa deguste si sa cumpere delicatese traditionale din toate colturile tarii, dar si sa se bucure de o varietate de produse nealimentare ecologice sau lucrate manual.
Palinca, dulceturile si gemurile de casa, painea taraneasca, turta dulce si covrigii, branzeturile traditionale de la Bran, mierea clasica sau speciala (de zmeura, cimbrisor sau otetar), vinurile obtinute din fructe diverse si prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, sunt doar cateva dintre “minunatiile” care ii vor delecta la acest sfarsit de saptamana pe cei care vor trece pragul Targului. Acestora li se vor adauga obiecte de podoaba lucrate manual si produse din plante medicinale folosite atat pentru uz intern (ceaiuri, tincturi), cat si pentru a crea un mediu ambiental sanatos, placut si relaxant in casele noastre.

O atractie speciala o vor reprezenta cozonacii traditionali si placintele “Poale-n brau” venite din frumoasa si imbietoarea Bucovina, care se vor alatura deja celebrelor bomboane dacice aduse tocmai din Maramures.

Organizat in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii de mancare traditionala romaneasca, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor, in conditii optime de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei, avand astfel asigurat accesul la un numar foarte mare de potentiali cumparatori.

Targul de produse traditionale si ecologice este deschis in fiecare week-end, de joi pana sambata, intre orele 7-21 si duminica intre orele 7-15, in incinta Complexului Agroalimentar Crangasi.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016