Exclusiv
Publicat in: Stiri
Seria Targurilor de Produse Traditionale si Ecologice, organizate in fiecare week-end in Complexul Agroalimentar Crangasi, continua, astazi fiind deschisa oficial cea de a treia editie. Pentru bucurestenii din Sectorul 6, ca dealtfel pentru toti cei interesati de “bunatatile” traditionale, organizatorii au pregatit o serie de surprize care sa mentina treaz interesul vizitatorilor pe toata durata targului (05-08.08). Acestia vor putea sa deguste si sa cumpere delicatese traditionale din toate colturile tarii, dar si sa se bucure de o varietate de produse nealimentare ecologice sau lucrate manual.
Palinca, dulceturile si gemurile de casa, painea taraneasca, turta dulce si covrigii, branzeturile traditionale de la Bran, mierea clasica sau speciala (de zmeura, cimbrisor sau otetar), vinurile obtinute din fructe diverse si prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, sunt doar cateva dintre “minunatiile” care ii vor delecta la acest sfarsit de saptamana pe cei care vor trece pragul Targului. Acestora li se vor adauga obiecte de podoaba lucrate manual si produse din plante medicinale folosite atat pentru uz intern (ceaiuri, tincturi), cat si pentru a crea un mediu ambiental sanatos, placut si relaxant in casele noastre.

O atractie speciala o vor reprezenta cozonacii traditionali si placintele “Poale-n brau” venite din frumoasa si imbietoarea Bucovina, care se vor alatura deja celebrelor bomboane dacice aduse tocmai din Maramures.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala


Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial   Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri   Piata autohtona a berii...

Oferta Speciala
valabila 48h

Organizat in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii de mancare traditionala romaneasca, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.

Micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor, in conditii optime de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei, avand astfel asigurat accesul la un numar foarte mare de potentiali cumparatori.

Targul de produse traditionale si ecologice este deschis in fiecare week-end, de joi pana sambata, intre orele 7-21 si duminica intre orele 7-15, in incinta Complexului Agroalimentar Crangasi.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Viitor incert pentru fermieri: Ce se intampla cu fondurile europene in 2025
Viitor incert pentru fermieri: Ce se intampla cu fondurile europene in 2025
In ciuda depasirii termenelor anuntate de seful MADR, noutatile legate de liniile de finantare nu...
Buget MADR: Aviz favorabil in comisiile de specialitate din Parlament
Buget MADR: Aviz favorabil in comisiile de specialitate din Parlament
Proiectul de buget a fost aprobat cu 27 de voturi "pentru" si 16 "impotriva"....
Discutii la Bruxelles: Se stabilesc regulile pentru subventii
Discutii la Bruxelles: Se stabilesc regulile pentru subventii
Ministrul Florin Barbu participa astazi, 27 ianuarie, la prima reuniune a Consiliului AgriFish...
Crescatorii de ovine si bovine, in fata unui nou pericol
Crescatorii de ovine si bovine, in fata unui nou pericol
In ceea ce priveste vanzarea animalelor, in prima partea lucrurile pareau bune, cu preturi...

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop∧Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton