Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul Indagra isi deschide portile la Romexpo

targul-indagra-isi-deschide-portile-la-romexpo

Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania se va desfasura in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018, atat in interior cat si pe platformele exterioare ale complexului expozitional.


Miercuri 31 octombrie 2018, va avea loc deschiderea oficiala a Indagra 2018 - Targ international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.
 
Evenimentul este organizat de catre Romexpo in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si se va desfasura in perioada 31 octombrie-4 noiembrie 2018 la Centrul Expozitional Romexpo.
 
Ministrul Petre Daea va fi prezent la deschiderea targului, iar ulterior va efectua un tur al expozantilor care vor realiza prezentari ale celor mai noi utilaje si tehnologii din domeniu, solutii agricole, autovehicule si accesorii destinate transportului de animale, masini si componente auto agro-industriale si alte produse si servicii din domeniile horticol, agricol si zootehnic.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cadrul expozitiei, autoritatile aflate in subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale vor organiza o serie de conferinte ce vor avea ca principale teme dezvoltarea rurala, schimbarea generatiilor in agricultura, dezvoltarea mediului rural si a agriculturii din Romania prin PAC post 2020, sprijinul financiar acordat fermierilor de catre APIA prin masurile din PNDR gestionate, precum si sprijinul financiar acordat prin PNDR pentru dezvoltarea tinerilor fermieri, cresterea productiei de peste pentru consumatorii romani.
 
Astfel, in data de 01 noiembrie 2018,  incepand cu ora 10:00, in sala Madgearu din cadrul Romexpo, Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime va organiza conferinta de promovare a POPAM 2014-2020.
 
In cadrul conferintei vor fi dezbatute subiecte precum cresterea productiei autohtone de peste pentru consumatorii din Romania, stadiul implementarii POPAM, prezentarea unor proiecte de succes finantate din POPAM.
 
In data de 2 noiembrie 2018, ora 12:00, sala Madgearu, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale va organiza conferinta „Dezvoltarea rurala – element fundamental al competitivitatii economice si al coeziunii la nivelul Uniunii Europene”.
 
In cadrul evenimentului vor fi dezbatute teme de interes pentru sectorul agricol si de dezvoltare rurala precum schimbarea generatiilor in agricultura, perspectivele dezvoltarii mediului rural si a agriculturii din Romania prin PAC post 2020, finantarile nerambursabile acordate fermierilor, procesatorilor, antreprenorilor si autoritatilor publice din Romania.
 
La conferinta vor fi prezenti ministrul Petre Daea, secretarii de stat, Daniel Botanoiu si Alexandru Potor, directorul general AFIR Adrian Chesnoiu, directorul General al APIA, Adrian Pintea, directorul general adjunct al Autoritatii de Management pentru PNDR, Carmen Boteanu precum si alti directori si experti din cadrul MADR si ai institutiilor subordonate.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016