Şuncă presată, pastramă de pui afumată, cârnaţi cu busuioc, pălincă de caise si multe alte bunătăţi îi aşteaptă pe iubitorii de produse tradiţionale româneşti care vor vizita Muzeul Ţăranului Român pe 13 şi 14 noiembrie. Şuncă presată, pastramă de pui afumată, cârnaţi cu busuioc, pălincă de caise si multe alte bunătăţi îi aşteaptă pe iubitorii de produse tradiţionale româneşti care vor vizita Muzeul Ţăranului Român pe 13 şi 14 noiembrie.
Târgul este organizat de Earth's Market şi Slow Food Valahia Gusturilor Bucureşti şi se adresează celor cărora le place sa manânce pe îndelete („slow food”), care sunt aşteptaţi începând cu ora 9:00.
Legumele de sezon precum cartofii, ceapa, ţelina, morcovii, gogonelele, dar şi fructe precum merele şi perele vor fi nelipsite de pe tarabele producătorilor.
La acestea se vor adăuga mezelurile din Suceava, savoarea lactatelor şi a branzeturilor de capră facute după o reţetă franţuzească, produsele afumate şi şunca presată.
citeste mai mult in evenimentul zilei
Târgul este organizat de Earth's Market şi Slow Food Valahia Gusturilor Bucureşti şi se adresează celor cărora le place sa manânce pe îndelete („slow food”), care sunt aşteptaţi începând cu ora 9:00.
Legumele de sezon precum cartofii, ceapa, ţelina, morcovii, gogonelele, dar şi fructe precum merele şi perele vor fi nelipsite de pe tarabele producătorilor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
La acestea se vor adăuga mezelurile din Suceava, savoarea lactatelor şi a branzeturilor de capră facute după o reţetă franţuzească, produsele afumate şi şunca presată.
citeste mai mult in evenimentul zilei
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News