Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Târgul produselor de post în Piaţa Obor, 20-21 noiembrie 2010
Primarul Neculai Onţanu organizează în acest sfârşit de săptămână 'Târgul produselor de post', în Piaţa Obor, pentru a veni astfel în întâmpinarea tuturor bucureştenilor care vor să cumpere produse alimentare 'de post', specifice acestei perioade din Postul Crăciunului.
Sâmbătă, 20 noiembrie şi duminică, 21 noiembrie a.c., peste 50 de producători din toată ţara, care comercializează alimente ecologice şi de post, vor expune pe standurile celei mai noi şi moderne pieţe din Bucureşti, produse de calitate şi la preţuri accesibile, pentru toate buzunarele cumpărătorilor, precizează un comunicat al Administraţiei primăriei sectorului 2.
Vor putea fi găsite şi achiziţionate sute de borcane de zacuscă, murături, compoturi, preparate de casă abia ieşite din mâna gospodinelor, miere şi alte produse apicole, legume şi fructe de sezon din care se pot pregăti delicioase salate care întregesc regimul alimentar prilejuit de perioada de post şi multe alte produse alimentare diverse.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Prin iniţiativa sa, primarul Neculai Onţanu doreşte să încurajeze consumul de legume autohtone, care este bazat pe creşterea acestora în condiţii naturale, fără chimicalele folosite în diverse ţări, dăunătoare consumatorilor.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura