Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul Taranului s-a deschis ieri, langa Piata Cosbuc din Capitala


Ieri a fost redeschis Targului Taranului Roman, in incinta Bursei de Marfuri Creative situata langa piata George Cosbuc din Bucuresti. Targul Taranului Roman este o piata de mici producatori, unde consumatorii pot cumpara produsele traditionale si locale romanesti, alimente traditionale, proaspete, preparate dupa vechi retete romanesti, direct de la cei care le fac.
Sustinerea formarii unei piete a produselor traditionale este cel mai potrivit fel de a asigura pastrarea si dezvoltarea frumoaselor peisaje ale Romaniei, cat si de a sustine producatorii traditionali, sustin organizatorii.

Targul Taranului Roman, proiect al Muzeului Taranului Roman si Primariei Sectorului 1, este realizat de Grupul de Initiativa "Radu Anton Roman", Asociatia Macondo, Fundatia ADEPT, Autoritatea National Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVA), Asociatia Prietenii Muzeului Taranului Roman, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Branza de burduf in coaja de Brad
Istrate Cecilia este din comuna Fundata, Bran. De cincisprezece ani se ocupa cu produsele traditionale. "Este traditia sotului meu, Istrate Ion, din mosi-stramosi. El e a cincea generatie care duce aceasta traditie, de cand se face burduful traditional".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Branza de burduf in coaja de brad se prepara asa: "Se mulg oile. Imediat dupa mulgerea oilor se strecoara in secunda doi, deci imediat dupa ce s-au muls oile. Se face din lapte nepasteurizat. Produsul este ecologic, fara conservanti chimici. Se pune casul la dospit, se lasa in functie de clima. Daca este primavara este un sezon mai putin cald, in jumatatea verii este mult mai cald, toamna se raceste, automat cazanul trebuie invelit cu cojocul".

Familia Istrate are un copil dedicat muncii parintilor. "E mester in aceste produse. El in loc sa mearga ca alti copii la distractie sau intr-o tabara de copii mai bine prefera sa ramana si sa ne ajute pe noi si sa fure retetele lui taica-su".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016