Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Timiş: Campanie de promovare a lubeniţei de Gottlob

Festivalul lubeniţei, care va avea loc în acest weekend la Gottlob, este prima şi singura manifestare de acest fel în vestul României, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Comunitatea gottlobeană a hotărât ca din acest an să pornească o campanie acerbă de promovare a lubeniţei de Gottlob. Din acest motiv, Primăria Gottlob va pune la dispoziţia producătorilor tricouri personalizate cu logo-ul festivalului. În plus, au fost realizate stickere ce vor fi aplicate pe lubeniţe.


"Un motiv în plus pentru declanşarea acestui festival este faptul că brandul gottlobean este furat şi folosit de către comercianţi care nu au atins măcar o dată lubeniţa de Gottlob. Aceştia folosesc brandul nostru pentru vânzarea lubeniţelor de import, de o calitate mult inferioară. Din respect pentru cumpărătorii noştri am hotărât să organizăm acest festival şi două elemente distinctive care să permită clienţilor să deosebească lubeniţa de Gottlob de restul mărfii", a precizat primarul comunei, Gheorghe Nastor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Suprafaţa cultivată cu lubeniţă în regiunea Gottlob este de 316 hectare, iar specialiştii estimează o producţie de 6.500 de tone. "Altfel spus, cantitatea de lubeniţă produsă în comună este suficientă să asigure câte o felie de lubeniţă pentru fiecare român", spune Nastor. În 15 şi 16 august, o dată cu acest festival în premieră, au loc şi manifestări dedicate Zilelor Gottlobene.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016