Timişorenii care ocolesc hipermarketurile pentru că vor legume autohtone, se înşeală dacă îşi închipuie că din piaţă vor cumpăra produse româneşti.
Trei sferturi din legumele şi fructele aflate pe tarabele pieţelor din Timişoara sunt aduse din alte ţări. Căpşunile au crescut în Grecia, iar castraveţii sunt turceşti. Ardeii graşi sunt din Spania, perele din Argentina iar usturoiul este chinezesc.
Citeste mai mult in Adevarul
Trei sferturi din legumele şi fructele aflate pe tarabele pieţelor din Timişoara sunt aduse din alte ţări. Căpşunile au crescut în Grecia, iar castraveţii sunt turceşti. Ardeii graşi sunt din Spania, perele din Argentina iar usturoiul este chinezesc.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News