Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinerii au găsit secretul afacerii la sat: apicultura sau plantaţii de flori


Peste 2.700 de fermieri care au sub 40 de ani au primit deja până la 25.000 de euro de la Uniunea Europeană pentru crearea de noi businessuri agricole. Dintre aceştia, aproape un sfert au ales să investească în apicultură.
Măsura prin care tinerii fermieri primesc maximum 25.000 de euro, în funcţie de proiectul depus, a fost lansată în 2008 pentru a-i determina pe tineri să se întoarcă la sat, dar potrivit unui sondaj al ZF, doar trei din zece au pornit o afacere de la zero în agricultură, restul, antreprenori care au deja afaceri în agricultură în zonele rurale, preferând să îşi extindă businessul sau să îl modernizeze.

600 de proiecte depuse

Aproape 600 de proiecte au fost depuse pentru apicultură, restul fondurilor fiind atrase pentru horticultură, zootehnie, achiziţie de terenuri agricole sau utilaje, dar şi pentru plantaţii de trandafiri sau plante exotice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

"S-a conturat, într-adevăr din partea solicitanţilor, o opţiune către apicultură. Este un domeniu cunoscut, iar un business cu stupi se poate realiza cu o investiţie minimă. Fiecare tânăr a prezentat un plan de dezvoltare pe baza căruia i s-a acordat finanţarea, plan care este verificat periodic de către experţii APDRP", a declarat Mihai Gavril Vădan, directorul general al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP).

APDRP administrează fondurile totale de peste 8 miliarde de euro puse la bătaie de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea agriculturii româneşti.

Metoda de obţinere a banilor presupune ca, în interval de trei ani, 30% din suma totală atrasă de către agricultură să fie investită în produsele sau serviciile anunţate de aceasta în proiect.

Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016