Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinerii vor putea beneficia de fonduri europene pentru a se muta la sate

tinerii-vor-putea-beneficia-de-fonduri-europene-pentru-a-se-muta-la-sate

Peste 13.000 de tineri ar putea beneficia de fonduri europene pentru a incepe o afacere in agricultura. Anuntul a fost facut joi de ministrul agriculturii, Daniel Constantin, care a participat la o conferinta aniversara la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Bucuresti.


"Nu mai putin de 13.000 de tineri fermieri se vor instala, printr-un program special, in Programul National de Dezvoltare Rurala 2007-2013, in mediul rural. Vor beneficia de fonduri pentru a-si incepe o activitate in mediul rural", a declarat Constantin.

De asemenea, ministrul Agriculturii a mai afirmat ca autoritatile au in vedere, pe langa asigurarea hranei pentru populatie, cresterea calitatii alimentelor.

La randul sau, comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a declarat joi ca Romania trebuie sa ia masuri si dupa 2014 pentru sprijinirea tinerilor fermieri, iar in viitor se doreste ca subventia la hectar sa creasca in tarile membre pentru tinerii fermieri in primii cinci ani dupa instalare.

"Sper ca Romania sa decida si dupa 2014 sa foloseasca aceste masuri privind sprijinirea tinerilor fermieri. Eu sper ca aceasta masura privind tinerii fermieri sa nu fie una optionala pentru statele membre. Aceasta este dorinta mea, sa o impunem tuturor statelor membre. Si sper ca domnul ministru sa ma ajute aici, pentru sunt unele statele membre doresc ca sa fie optionala", a mentionat Ciolos.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acesta a subliniat ca, pe viitor, pe langa masura de sprijin la instalarea fermierilor, se doreste ca subventia la hectar sa creasca in tarile membre pentru tinerii fermieri in primii cinci ani dupa instalare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016