Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Toţi pacienţii cu gripă AH1N1 internaţi la Institutul "Matei Balş" au fost externaţi


Toţi pacienţii cu gripă AH1N1 internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" au fost externaţi, marţi, iar Institutul "Cantacuzino" nu a mai confirmat niciun caz nou de infectare cu acest virus, informeaza Mediafax.

Ministerul Sănătăţii a informat, marţi, că niciun caz nou de infectare cu virusul gripal AH1N1 nu a fost confirmat de către Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie "Cantacuzino".

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 108 cazuri noi de infectare cu virusul gripei AH1N1.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Marea Britanie a raportat majoritatea cazurilor înregistrate: 71. Italia şi Olanda au raportat câte 10 cazuri noi, Elveţia 6, Germania 5, Danemarca şi Suedia câte 2 cazuri noi fiecare. Olanda a raportat primele cazuri de transmitere la nivel de ţară, fiind vorba de două persoane care au intrat în contact cu două cazuri confirmate - persoane care au călătorit în Statele Unite.

În lume, sunt înregistrate un total de 24871 de cazuri, din care 284 în ultimele 24 de ore. Două insule din Caraibe au raportat primele cazuri: Martinique şi Dominica.

Ministerul Sănătăţii (MS) a informat, cu o zi în urmă, că cele şapte zile de monitorizare a contacţilor tinerei de 28 de ani infectată cu virusul gripal AH1N1 s-au încheiat şi că în acest interval de monitorizare nu au mai fost persoane care să prezinte simptome specifice infecţiilor respiratorii.

Ministerul Sănătăţii reaminteşte populaţiei, în special celor care călătorec, să respecte recomandările medicilor privind regulile igienico-sanitare pentru a evita, în această perioadă, îmbolnăvirile cu noul virus gripal AH1N1: să evite contactele strânse cu persoanele bolnave, iar când tuşesc sau strănută să-şi acopere gura şi nasul cu o batistă. Astfel, se poate reduce riscul ca cei din jurul lor să se îmbolnăvească. După utilizare, batista trebuie aruncată la gunoi.

Spălarea mâinilor contribuie la protecţia împotriva microbilor. "Spălaţi-vă mâinile, des, cu apă şi săpun, în special după ce tuşiţi sau strănutaţi. Produsele de curăţare a mâinilor pe bază de alcool pot fi, de asemenea, eficiente. Evitaţi să vă atingeţi ochii, nasul sau gura, pentru că microbii se răspândesc frecvent atunci când o persoană atinge un obiect contaminat, atingându-şi apoi ochii, nasul sau gura", explică MS.

De asemenea, MS indică curăţarea suprafeţelor dure, cum ar fi mânerele uşilor, utilizând frecvent un produs normal de curăţare.

"Dacă sunteţi bolnav, păstraţi distanţa faţă de celelalte persoane pentru a evita să le contagiaţi. Evitaţi aglomeraţiile şi mulţimile. Evitaţi să mergeţi la serviciu sau la şcoală şi, în general, să ieşiţi din casă pentru diferite motive", mai spune MS, adăugând că astfel se va reduce riscul de a contamina alte persoane.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016