Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tractoare româneşti în Egipt


Egipteanul Atef el Said Abdel Aziz el Keleni a cumpărat de la Flavus Investiţii, compania care deţine activele fostei Uzine Tractorul Braşov (UTB), licenţa pentru a produce, exclusiv pentru piaţa egipteană, un model de tractor al UTB ce datează din 1965. Acum este asaltat de cereri din partea Egiptului, care vrea în continuare exact acest model, cu care s-au obişnuit de peste patru decenii, scrie Adevarul.

Atef a văzut dispariţia producătorului de stat braşovean drept o oportunitate şi încearcă acum să producă, la o scară mai mică, tractoare pe cont propriu. Firma Crystal Grand, creată în acest scop, lucrează acum la un contract de 9 milioane de euro, pentru livrarea a 600 de tractoare către firma egipteană Crystal 2003.


Investitorul egiptean nu are pentru moment o fabrică proprie. Cumpără jumătate din componentele necesare tractorului din România, iar restul le importă. Le pune la dispoziţia Subansamble Auto Sfântu Gheorghe, care face transmisia tractorului. Apoi, Roman Braşov face asamblarea motorului şi, în final, asamblarea tractorului. În acest fel a fost realizat primul lot, de 25 de tractoare, şi speră să livreze încă 75 de tractoare până la sfârşitul anului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016