Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tractorul Brasov va fi inlocuit de un mall


În a doua jumătate a anului viitor vor demara lucrările la cartierul Coresi din Braşov, acesta urmând să ia locul fostei uzine de tractoare Tractorul SA Braşov. Potrivit noilor proprietari ai platformei industriale, doar 25 din cele 120 de hectare ale fabricii vor fi rezervate industriei.
„Vom împărţi suprafaţa cinci module, construcţia fiecărui modul urmând să dureze în jur de trei ani”, a declarat Silviu Savin, unul din cei doi administratori ai companiei Flavus Investiţii SRL, proprietara terenului pe care se întindea până în urmă cu un an uzina de tractoare la lansarea proiectului „Coresi - cel mai mare proiect de regenerare urbană din sud – estul Europei”.

Proiectul vizează construcţia multor clădiri de locuit, de birouri şi a mai multor centre comerciale. „Practic, la final, aici vor locui aproximativ 15.000 de oameni, 12.000 de braşoveni vor lucra în această zonă, estimnând şi un număr zilnic de peste 20.000 de vizitatori”, a explicat Savin, care a precizat că se intenţionează dezvoltarea a peste 6.000 de apartamente.

Primul modul, care va cuprinde un shopping-mall, clădiri de apartamente şi de birouri va necesita investiţii de aproximativ 150 de milioane de euro, lucrările urmând să demareze în a doua parte a anului viitor. Clădirile de apartamente şi de birouri din primul modul vor fi finalizate în 2011, în timp ce mall-ul ar putea să fie operaţional încă din 2010.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


În acest cartier urmează să fie construit şi un campus universitar, Universitatea Transilvania Braşov anunţând că va muta aici patru dintre facultăţile sale. De asemenea, tot aici vor fi construite şi clădiri de locuinţe pentru studenţi. Proprietarii platformei sunt în discuţii avansate şi cu autorităţile braşovene pentru realizarea pe acest amplasament a unui spital municipal. De asemenea, tot aici va fi construit un hotel cu o sală de conferinţe de 700 – 800 de locuri. Proiectul va fi finalizat peste 15 ani.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016