Trei persoane cu vârste cuprinse între 10 şi 35 de ani, din localitatea sătmăreană Lazuri au fost internate, săptămâna aceasta, cu simptome de botulism la secţia de Boli Contagioase a Spitalului Judeţean.
(+) Click pentru a mări
Dorin Maurer, reprezentantul Direcţiei Sanitare Foto: Adv
Publicitate
Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare (DSVSA) a început o anchetă pentru a depista cauzele bolii. Cazul a fost semnalat după ce bărbatul de 30 de ani a ajuns în stare gravă la spital.
Se pare că acesta a consumat alături de soră şi de băiatul acesteia, de mai multe ori pe parcursul săptămânii trecute, şuncă tradiţională preparată în casă.
Pentru că acesta credea că suferă de o toxinfecţie alimentară, s-a tratat acasă. Însă, starea lui s-a înrăutăţit şi luni a fost internat de urgenţă la spital, urmat la doar o zi şi de celelalte două persoane care au consumat şuncă.
(+) Click pentru a mări
Dorin Maurer, reprezentantul Direcţiei Sanitare Foto: Adv
Publicitate
Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare (DSVSA) a început o anchetă pentru a depista cauzele bolii. Cazul a fost semnalat după ce bărbatul de 30 de ani a ajuns în stare gravă la spital.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Se pare că acesta a consumat alături de soră şi de băiatul acesteia, de mai multe ori pe parcursul săptămânii trecute, şuncă tradiţională preparată în casă.
Pentru că acesta credea că suferă de o toxinfecţie alimentară, s-a tratat acasă. Însă, starea lui s-a înrăutăţit şi luni a fost internat de urgenţă la spital, urmat la doar o zi şi de celelalte două persoane care au consumat şuncă.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News