Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Udrea: Agroturismul românesc a devenit tot mai căutat de turişti din Franţa, Italia sau SUA


Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, în localitatea buzoiană Pietroasele, că agroturismul românesc a devenit din ce în ce mai căutat de turişti din ţări precum Franţa, Italia ori Statele Unite ale Americii, informeaza Mediafax.
Elena Udrea a declarat că atât "turismul în natură", cât şi "turismul cultural" au devenit "extrem de atractive", iar agroturismul este din ce în ce mai căutat de către turiştii din străinătate.

"Agroturismul este căutat în pieţe ca Franţa, Germania, Italia, Statele Unite, ne bazăm şi pe turiştii de pe piaţa rusă, o piaţă nouă dar cu mare potenţial, şi sperăm în zona aceasta a Europei de Sud-Est ca România să se remarce ca o destinaţie de turism cu resurse unice, avem aceste resurse, dar trebuie să reuşim să le promovăm, să le punem în valoare", a declarat ministrul Elena Udrea.

Sursa citată a mai precizat că le-a recomandat celor cu care a discutat în localitatea buzoiană Pietroasele, unde a participat la culesul viei, să organizeze culesul strugurilor în mod tradiţional pentru a-i atrage pe turişti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Am discutat despre organizarea culesului strugurilor, cu toate tradiţiile, cu mustitul strugurilor în mod tradiţional, nu cu aceste utilaje moderne care bineînţeles sunt bune pentru producţia industrială, însă farmecul este să musteşti strugurii cu picioarele goale, aşa cum se făcea pe vremea când eu mergeam la cules. Aceasta ar putea duce la promovarea turismului viti-vinicol", a spus Udrea.

Ministrul Turismului a adăugat că dacă producătorii din zona Pietroasele vor dori să organizeze un concurs mondial de vinuri ministerul de resort va sprijini această iniţiativă.

"Ar fi nemaipomenit. Ar atrage atenţia asupra acestei destinaţii, suntem alături de gazde dacă vor să organizeze un astfel de eveniment, îi ajutăm, îi sprijinim financiar şi pentru a reuşi să reabiliteze construcţiile, locuri de cazare, pentru că turiştii după ce gustă din vinurile de aici trebuie să se mai şi odihnească", a conchis ministrul Elena Udrea.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016