Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Uleiul extras din arborele de ceai, eficient împotriva cancerului de piele


Uleiul extras din arborele de ceai ar putea fi utilizat pentru obţinerea unui tratament rapid, ieftin şi eficient împotriva anumitor tipuri de cancer de piele, potrivit unui studiu realizat recent de cercetătorii australieni, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
Acest remediu natural, folosit adeseori pentru a calma iritaţiile şi durerile cauzate de insecte, a reuşit să reducă, la şoareci, dimensiunile tumorilor canceroase din piele de tipul non-melanom, în primele 24 de ore de la aplicare, şi să elimine complet tumorile în primele trei zile de la începerea tratamentului.

Cea mai bună metodă pentru a preveni cancerul de piele este evitarea expunerii prelungite la razele solare. Cercetătorii de la Universitatea Western Australia, autorii studiului, consideră că uleiul extras din arborele de ceai prezintă efecte benefice împotriva cancerului de piele, deoarece reuşeşte să activeze sistemul imunitar al organismului
. Spre deosebire de alte produse autorizate, folosite în timpul chimioterapiei în cazul cancerului de piele, care durează până la 16 săptămâni şi induc pacienţilor senzaţia de ameţeală şi simptome asemănătoare gripei, uleiul extras din arborele de ceai produce doar o iritaţie uşoară a pielii, care dispare la doar câteva zile după încheierea tratamentului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Uleiul acesta reprezintă o resursă naturală şi regenerabilă, fiind obţinut din Malaleuca alternifolia, un arbore originar din regiunea New South Wales din Australia. Rezultatele acestui studiu, desfăşurat pe durata a trei ani, au fost publicate în revista Cancer Chemotherapy Pharmacology.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016