Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un muzeu britanic angajeaza ingrijitor de magari, vorbitor de limba romana


Muzeul din Kent, Marea Britanie, caută un îngrijitor de măgari care să vorbească limba română, după ce în ferma muzeului au fost aduşi doi măgari din România, care însă au probleme de adaptare, informează BBC.

Cei doi măgari, Ellie şi Dora, nu s-au acomodat la noul mediu şi au nevoie de ajutor pentru a se adapta noii vieţi, potrivit angajaţilor muzeului. Ellie a fost luat dintr-un centru de salvare, iar Dora, care este gestantă, a fost adusă din România în urmă cu câteva zile.

"Păcălirea lor cu morcovi nu este o soluţie. Avem nevoie de un Dr. Doolittle, şi de preferat, unul care să vorbească limba română", a explicat purtătorul de cuvânt al muzeului.

Angajaţii muzeului speră să poată folosi măgarii pentru a distra copiii, care s-ar putea plimba călare, dar au nevoie de un instructor "traducător" care să le ajute pe animale să înţeleagă comenzile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"De când România a aderat la Uniunea Europeană, a interzis folosirea măgarilor pe drumurile publice şi din păcate multe animale au fost abandonate sau au fost duse în Italia, unde au fost transformate în carne de consum.

untem foarte mulţumiţi că am reuşit să le oferim acestor doi măgari un cămin sigur şi iubitor şi nu am nicio îndoială că prin intermediul unui îmblânzitor i-am putea ajuta să se integreze foarte bine", a declarat directorul muzeului, John Jordan.

Muzeul din Kent prezintă viaţa rurală din această regiune, aşa cum se desfăşura cu 150 de ani în urmă, prin case vechi restaurate şi o fermă de 28 de acri unde sunt îngrijite animale domestice.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016