Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vâlcea: SNIF si ANIF funcţionează într-o cladire care de 20 de ani există fizic, dar fara acte
De 20 de ani, apartenenta cladirii ce adaposteste birourile fostului RAIF SA, care dupa reorganizare s-a impartit in SNIF si ANIF, este intr-o totala incertitudine. Desi aici, pe strada Mihai Viteazul, in cladire functioneaza birourile SNIF, ANIF si cele ale fostei societati comerciale Torentul, nimeni nu are un act de proprietate pe spatiile respective. Pana in 1991, in acest sediu a functionat Societatea Comerciala de Exploatare a Lucrarilor de Imbunatatiri Funciare, pe scurt fostul SCELIF, devenit apoi RAIF, din care au aparut Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare si Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare.
Anii au trecut, denumirile s-au schimbat, societatea s-a scindat, dar problema cladirii in care isi desfasoara activitatea a ramas nelamurita. Asa ca, in cele trei etaje, parter si demisol ale cladirii de pe strada Mihai Viteazul functioneaza birourile fostei societati Torentul, ale SNIF si ANIF. Initial, Torentului i-a revenit, printr-un protocol, 50 la suta din cladirea respectiva. Un nou protocol incheiat la scindarea RAIF-ului in SNIF si ANIF a facut ca din 50 la suta, cat detinea Regia din cladirea respectiva, 75 la suta sa revina SNIF-ului, restul fiind luat de ANIF. In prezent, ANIF-ul are 40 de angajati, iar SNIF-ul doar vreo 3.
Din cate am reusit sa aflam, de cateva luni se tot poarta discutii pentru o noua impartire a spatiilor din cladire. Cum la protocolul incheiat pe suprafata nu se poate umbla, singura solutie este ca cele trei parti sa se inteleaga pe cale amiabila, aici, pe plan local si sa-si dispuna spatiile in asa fel incat nimeni sa nu fie in pierdere. Si poate, in final, se ajunge si la realizarea unor planuri cadastrale, la intabulare si la stabilirea spatiilor pe care fiecare dintre parti le are in proprietate. Numai ca toate incercarile ANIF-ului, care a luat initiativa rezolvarii situatiei, au fost in zadar.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeşte tot materialul în Viaţa Vâlcii - cotidian independent
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura