Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vâlcea: SNIF si ANIF funcţionează într-o cladire care de 20 de ani există fizic, dar fara acte


De 20 de ani, apartenenta cladirii ce adaposteste birourile fostului RAIF SA, care dupa reorganizare s-a impartit in SNIF si ANIF, este intr-o totala incertitudine. Desi aici, pe strada Mihai Viteazul, in cladire functioneaza birourile SNIF, ANIF si cele ale fostei societati comerciale Torentul, nimeni nu are un act de proprietate pe spatiile respective. Pana in 1991, in acest sediu a functionat Societatea Comerciala de Exploatare a Lucrarilor de Imbunatatiri Funciare, pe scurt fostul SCELIF, devenit apoi RAIF, din care au aparut Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare si Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare.
Anii au trecut, denumirile s-au schimbat, societatea s-a scindat, dar problema cladirii in care isi desfasoara activitatea a ramas nelamurita. Asa ca, in cele trei etaje, parter si demisol ale cladirii de pe strada Mihai Viteazul functioneaza birourile fostei societati Torentul, ale SNIF si ANIF. Initial, Torentului i-a revenit, printr-un protocol, 50 la suta din cladirea respectiva. Un nou protocol incheiat la scindarea RAIF-ului in SNIF si ANIF a facut ca din 50 la suta, cat detinea Regia din cladirea respectiva, 75 la suta sa revina SNIF-ului, restul fiind luat de ANIF. In prezent, ANIF-ul are 40 de angajati, iar SNIF-ul doar vreo 3.

Din cate am reusit sa aflam, de cateva luni se tot poarta discutii pentru o noua impartire a spatiilor din cladire. Cum la protocolul incheiat pe suprafata nu se poate umbla, singura solutie este ca cele trei parti sa se inteleaga pe cale amiabila, aici, pe plan local si sa-si dispuna spatiile in asa fel incat nimeni sa nu fie in pierdere. Si poate, in final, se ajunge si la realizarea unor planuri cadastrale, la intabulare si la stabilirea spatiilor pe care fiecare dintre parti le are in proprietate. Numai ca toate incercarile ANIF-ului, care a luat initiativa rezolvarii situatiei, au fost in zadar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeşte tot materialul în Viaţa Vâlcii - cotidian independent
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016