Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Veterinarii clujeni cer plata facturilor pentru serviciile prestate
Preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Cluj, Adrian Oros, cere demiterea preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare, Marian Zlotea. El spune că Autoritatea nu i-a plătit pe medicii veterinari pentru munca depusă. Există facturi care au fost emise de medicii veterinari în anul 2007 şi care nu au fost achitate nici până acum, spune Adrian Oros, transmite Amos News (Informatia.ro).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
La rândul său, avocatul Steluţa Cătăniciu, consilier local din partea PNL, spune că medicii îşi pot recupera banii doar pe calea instanţei. Până acum, nouă medici veterinari clujeni au obţinut sentinţe definitive şi irevocabile pentru plata facturilor restante de la autorităţile veterinare. Aceştia au anunţat că vor cere blocarea conturilor Direcţiei Sanitar-Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor din Cluj, ca să îşi recupereze banii.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura