Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viitorul comisar european pentru agricultura va avea un salariu de 20.000 de euro lunar


Comisarul european este printre cei mai importanti reprezentanti pe care Romania ii are in institutiile europene, deci miza pentru aceasta functie este foarte mare. Insa regulile sunt stricte, comisarii au un cod de conduita ce trebuie respectat intocmai. Numai ca disciplina este rasplatita: un salariu de 20.000 de euro lunar si o serie de bonusuri, scrie hotnews.ro

Comisarii europeni au un Cod de conduita, in plus fata de ceea ce stipuleaza Tratatele privind Comisia si membrii acesteia, care este structurat pe doua aspecte importante: unul referitor la indeplinirea mandatului in asa fel incat sa fie inlaturat orice risc privind un conflict de interese sau vreo amenintare la independenta lor, iar cel de-al doilea la stabilirea unei bune cooperari cu departamentele "ministerului" european pe care il conduce.

Au fost o serie de speculatii privind "strangerea de mana de aur", pe modelul "parasutelor de aur" pentru bancheri, sumele uriase pe care le primesc comisarii la despartirea de Comisia Europeana. La solicitarea HotNews.ro, Comisia Europeana a pus la dispozitie informatiile privind sistemul de salarizare a membrilor Comisiei si avantajele pe care le au dupa terminarea mandatului.

Regulamentul 422/67/EEC al Consiliului stabileste regimul financiar al presedintelui si membrilor Comisiei, al judecatorilor avocatilor sai grefierilor de la Curtea Europeana de Justitie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in hotnew
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016