Vinurile de Miniş au fost printre cele mai căutate la prima ediţie a Festivalului Vinului de la Miercurea Ciuc, manifestarea fiind organizată de o firmă din Szeged, Ungaria, pentru promovarea vinurilor de calitate.
Festivalul intitulat "Wine Tour" a fost organizat de Tisza Expo, iar cele mai căutate vinuri au fost "Wine Princess" şi "Ice Wine" Miniş, acesta din urmă un vin rar, preparat după o tehnologie aparte, din struguri îngheţaţi pe tulpină şi recoltaţi abia după ce în vii s-a depăşit limita îngheţului, la minus 2, minus 5 grade Celsius. Vinurile au putut fi degustate contra unui tichet în valoare de un leu, iar o sticlă de vin de o jumătate de litru a putut fi cumpărată la preţuri cuprinse între 10 şi 50 de lei, în funcţie de calitate.
Festivalul intitulat "Wine Tour" a fost organizat de Tisza Expo, iar cele mai căutate vinuri au fost "Wine Princess" şi "Ice Wine" Miniş, acesta din urmă un vin rar, preparat după o tehnologie aparte, din struguri îngheţaţi pe tulpină şi recoltaţi abia după ce în vii s-a depăşit limita îngheţului, la minus 2, minus 5 grade Celsius. Vinurile au putut fi degustate contra unui tichet în valoare de un leu, iar o sticlă de vin de o jumătate de litru a putut fi cumpărată la preţuri cuprinse între 10 şi 50 de lei, în funcţie de calitate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News