Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VINVEST 2014 - Afla ce vin a fost desemnat cel mai bun din Romania

vinvest-2014-afla-ce-vin-a-fost-desemnat-cel-mai-bun-din-romania

Salonului International de Vinuri VINVEST de la Timisoara, desfasurat in perioada 11-13 aprilie a gazduit sub egida sa si Concursul National de Vinuri si bauturi Alcoolice, editia a IX-a. Desfasurata sub patronajul Asociatiatiei Degustatorilor Autorizati din Romania (A.D.A.R.), competitia a antrenat 100 cele mai bune vinuri din Romania.


Colectivul de oenologi ai ADAR, singura autoritate indreptatita sa organizeze si sa jurizeze concursuri nationale in domeniu, a acordat Marea Medalie de Aur vinurilor:  Reverance (Feteasca Regala) – 90 de puncte, al Casei de vinuri Husi, Feteasca Neagra – 90,4 puncte al casei Viile Budureasca si Egregio (Feteasca Neagra) – 90, 2 puncte al casei Vincon Vrancea.

 

De asemenea, medalia de aur a fost adjudecata de Crama Oprisor cu La Cetate (Pinot Noir), Maiastru (Sauvignon Blanc), La Cetate (Sauvignon Blanc), La Cetate (Cabernet Sauvignon), si Rusalca Alba (sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris si Riesling Italian); Casa de Vinuri Husi cu un Merlot Rose intitulat Reverance si cu o Feteasca Alba; Casa Bunescu cu Merlot-ul denumit Cramele Bunescu; Alcovin Macin cu Renatus (Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra si Petit Ver);Fine Wine din Dealu Mare cu Red! By Fine EWIne (Cabernet Sauvignon si Merlot); Jidvei cu spumantul Margaritar si Pinot Gris-ul Maria; Vigna SRL din Recas cu Bendis Rose; Viile Budureasca cu o Feteasca Neagra, Tamaioasa Romaneasca si un Sauvignon Blanc denumit Origini;Vincon Vrancea cu Beciul Domnesc Gras (Muscat Ottonel) si Domeniile Samburesti (Chardonnay).

 

Vinurile romanesti au primit in luna martie si recunoastere internationala, in cadrul celei de-a XXI-a editie a competitiei internationale Chardonnay du Monde, care a avut loc intre 12 si 15 martie 2014 la Chateau des Ravatys din regiunea viticola Burgundia (Franta).

794 de Chardonnay-uri din 40 de tari au fost degustate si punctate de juriul format din 300 de experti internationali. Pe baza unor criterii stricte de calitate, juratii au acordat 265 de medalii : 49 de Aur, 177 de Argint si 39 de Bronz.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 

Pe lista medaliatelor, se afla si doua Chardonnay-uri romanesti: Domeniul Coroanei Segarcea Chardonnay 2013, cu Medalie de Argint, si 3 Hectare Chardonnay 2012, de la Murfatlar, cu Medalie de Bronz.

 


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016