Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Virgil Drăgușin revine ca director la DADR Gorj


La un an de când a fost schimbat din funcția de director executiv adjunct al Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Virgil Drăgușin a obținut o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă, care îi oferă posibilitatea de a se reîntoarce pe postul deținut anul trecut. Ultima cale de atac a Ministerului Agriculturii a fost respinsă de Înalta Curte de Casație și Justiție, hotărârea emisă de aceasta trebuind pusă în aplicare în maximum 30 de zile. Până la sfârșitul lunii mai, Ministerul Agriculturii va trebui să emită un nou ordin pentru a-l repune pe Virgil Drăgușin în funcția de director adjunct la DADR Gorj, post rămas vacant din octombrie 2009.

Virgil Drăgușin a ocupat funcția de director al DADR Gorj încă din anul 2005. El s-a arătat un susținător al înființării de grupuri de producători, măsură care, în opinia sa, ar reuși să scoată agricultura județului Gorj din stadiul de agricultură de subzistență.

Nu suntem un judeţ cu o pondere însemnată în ceea ce priveşte agricultura, deşi ea reprezintă o ocupaţie a multor oameni din judeţ. Agricultura se află încă la stadiul de semisubzistenţă, din cauza mai multor factori, printre care gradul excesiv de fărâmiţare al terenurilor agricole, lipsa resurselor financiare a celor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul în agricol, forţă de muncă îmbătrânită şi epuizată fizic şi lipsa atractivităţii investitorilor pentru acest domeniu, a declarat Drăgușin într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


ca soluție pentru relansare agriculturii văd Înfiinţarea de asociaţii ale producătorilor agricoli, în scopul comasării suprafeţelor de teren, dar şi pentru a-i găsi cu o mai mare uşurinţă piaţă de desfacere. Pe de altă parte, cred că este nevoie ca în mediul rural să apară mici unităţi de procesare a produselor agricole, atât în domeniul vegetal, cât şi cel animal, cu scopul de a creşte valoarea adăugată a produselor, a mai precizat el.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016