
O alta doleanta este reglementarea mai stricta a bauturilor fermentate nedistilate (BFN). Viticultorii sint nemultumiti ca, in continuare, se permite folosirea apei, fara nici o restrictie, pentru aceste bauturi care creeaza practic o concurenta neloiala vinurilor. Doar in Vrancea, au aratat viticultorii, se afla 10% din suprafata cu vie a tarii iar circa 30 de mii de familii au exploatatii viticole. Una dintre dorintele viticultorilor este eliminarea controalelor de la Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
Prezent la discuţii, prefectul Ion Oprea a cerut producătorilor să aducă până miercuri, 28 aprilie, propunerile de modificare a Legii viei şi vinului şi a altor legi importante pentru acest domeniu. De asemenea, el le-a cerut viticultorilor să îl anunţe personal atunci când sunt controlaţi abuziv de instituţiile statului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
„ANSVSA sa verifice vinul scos la consumator, de pe rafturi. Pentru ca nu se pricepe la activitatea de productie. Aici suntem deja verificati de Inspectia de la Directia Agricola. Ce asistenta tehnica imi asigura medicul veterinar ca sa ii platesc 6 milioane de lei vechi pe an“, a afirmat inginerul Manole Toader, de la Federatia Viticultorul, citat de Monitorul de Vrancea.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News